torstai 16. huhtikuuta 2009

Ensimmäinen

Ajatus Sen aloittamisesta on pyörinyt päässäni jo pitemmän aikaa. Miksipä en minäkin? Ratkaisevan sysäyksen oman blogin luomiselle antoi lopulta siskoni paljastus; hänkin oli kaikessa hiljaisuudessa liittynyt Heihin... Seuraavassa hetkessä systeri olikin jo luonut meikäläiselle oman testiblogin. Siinä vaiheessa ei enää ollut mahdollista perääntyä.

Nyt olisi kai jonkinlaisen linjanvedon paikka. Pitäisi määritellä, onko kyseessä sisustus-, muoti-, ruoka- vai maailmankatsomusblogi. Vai kenties neuleblogi? Lapsettomuusblogi? Tai ehkä vähän kaikkea niitä suloisesti sovussa? Ehkä tässä juuri onkin syy siihen, etten ole aikaisemmin tullut aloittaneeksi bloggailua: olen surkea tekemään päätöksiä! Olenkin ajatellut jättää blogini määrittelyn teille, rakkaat (tulevat) lukijani. Antaa intuition ohjata ja ajan näyttää, mitä tästä kehkeytyy.

2 kommenttia:

  1. Tää on aika jännittävää, ku ei koskaan tiedä minkä nimiseen blogiin eksyy:)
    Hyvä alku, siit on hyvä lähtee...

    VastaaPoista
  2. Terve kaveri! Ainolan kautta löysin tieni tänne puolivahingossa. :) Juu, fokuksen määrittely on haastavaa, itselläkin ollut tässä jos jonkinlaisista aiheista kokeiluja vuosien saatossa ja vieläkin vähän hakusessa mihin sitä nyt oikein haluaisikaan fokusoitua...
    Jään seurailemaan. :D

    VastaaPoista