perjantai 15. tammikuuta 2010

Mitäköhän ensin tekis..?Kyyditsin just J:n Arlandaan. Se lentää isosetänsä vaimon peijaisiin Pohjois-Norjan Gråfjordiin, sukunsa ammoisille syntysijoille. Eppäilen ettei se isosedän vaimo niin läheinen hälle ollut, mutta haluaa tavata Norjan sukulaisia ja käydä pitkästä aikaa Gråfjordissa. Ja meikätyttö asuttaa kämppää ihan yksin keskiviikkoon asti, jipii! Eiku siis tottakai tulee ikävä, mut näin ens alkuun otetaan kyllä ilo irti vapaudesta... Saa hommailla ihan mitä vaan tyttöjen hömppäjuttuja ilman että joku leukailee vieressä, jee! Mut surku sentään, meil ei oo mitään hyvää syötävää... Voisko sitä ihan lähtee vartavasten sipsinhakumatkalle?
Ja yhä vaan olen tohkeissani näistä lumisista maisemista. Silkkaa hupsutusta kanniskella kameraa mukana pilkkopimeällä iltakävelyllä, mutta kyllä niiden kuudenkymmenen neljän kuvan joukossa jokunen jotakuinkin onnistunutkin oli...
1 kommentti:

  1. Siis ehdottomasti ei voi lähteä pelkälle sipsinhakumatkalle. Kyllä sit pitää ostaa tietty karkkii kans. Ja suklaata:).
    Have a nice weekend!

    VastaaPoista